Pages in topic:   < [1 2]
Budapest powwow
Thread poster: Csaba Ban
Csaba Ban
Csaba Ban  Identity Verified
Hungary
Local time: 22:00
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
TOPIC STARTER
akkor június 26... May 31, 2002

Az elmúlt három hétben elég nagy csend volt ebben a témában. Nos: június 26-án este 7-kor találkozó lesz (lesz?). Aki bújt, aki nem. Ha úgy néz ki, hogy legalább 5 embert a rendszeresen hozzászólók közül érdekel, akkor értelmét látom egy csoportos emil kiküldésének (egyszerre száznak tudok üzenni), hogy a lustábbak is tudjanak a dologról.

Nos?

Eva Blanar
Eva Blanar  Identity Verified
Hungary
English to Hungarian
+ ...
Emil kellene... Jun 1, 2002

... mert az a biztos. (Engem viszont már nyugodtan lehagyhatsz a listáról, én már bejegyeztem a naptárba.) Előre örülök!

Endre Both
Endre Both  Identity Verified
Germany
English to German
Jó szórakozást és kellemes eszmecserét! Jun 3, 2002

Nem vettem részt az időpont leszögezésében, mert sajnos csak július vége felé jutok vissza Budapestre, amikor legtöbben a hőség miatt ellenkező irányba igyekeznek . Remélem, azért pár fotót mutattok majd . Szép estét kívánok mindnyájatoknak!

Endre

juju
juju
English to Hungarian
+ ...
Én is jövök Jun 5, 2002

Úgy láttam, van egy külön oldal a powwow-ok meghirdetésére; a főoldalról az Event, majd a The Powwow Board címszóra kattintva érhető el (http://www.proz.com/?sp=event/powwow_board&eid_c=2735. Látszólag csak a 2002. jan-ig terjedő időszakot tartalmazza, de ha beléptek, láthatjátok, hogy frissebb események is vannak ben... See more
Úgy láttam, van egy külön oldal a powwow-ok meghirdetésére; a főoldalról az Event, majd a The Powwow Board címszóra kattintva érhető el (http://www.proz.com/?sp=event/powwow_board&eid_c=2735. Látszólag csak a 2002. jan-ig terjedő időszakot tartalmazza, de ha beléptek, láthatjátok, hogy frissebb események is vannak benne.

Esetleg ott is megjelenhetnénk. Arról nem is beszélve, hogy fényképes beszámolót is meg lehet jelentetni a \"gyűlésről\". Kinek van digikamerája?

Üdv.

Nyíri Judit

Collapse

Olga Simon
Olga Simon  Identity Verified
Hungary
English to Russian
+ ...
En is jovok Jun 5, 2002

orommel.

Akkor Junius 26.en, szerdan. Hol?

Elore orulok.

Olga.

Csaba Ban
Csaba Ban  Identity Verified
Hungary
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
TOPIC STARTER
hol Jun 5, 2002

Úgy gondoltam, hogy elég lenne előtte 2-3 nappal lefixálni a helyet. A tavaly decemberi találkozónál 18-an jelezték \"biztosra\", hogy jönnek, aztán voltunk kb. heten.

Van egy elképzelésem, ahol elég rugalmasan lehet kezelni a dolgot, vagyis sok hely van, de még nem elég felkapott a hely, vagyis nem akadnak ki azon sem, ha esetleg csak egy asztalnyi ember jönne össze.

Ma reggel kiküldtem sok embernek emileket. A következő két hét visszajelzései alapjá
... See more
Úgy gondoltam, hogy elég lenne előtte 2-3 nappal lefixálni a helyet. A tavaly decemberi találkozónál 18-an jelezték \"biztosra\", hogy jönnek, aztán voltunk kb. heten.

Van egy elképzelésem, ahol elég rugalmasan lehet kezelni a dolgot, vagyis sok hely van, de még nem elég felkapott a hely, vagyis nem akadnak ki azon sem, ha esetleg csak egy asztalnyi ember jönne össze.

Ma reggel kiküldtem sok embernek emileket. A következő két hét visszajelzései alapján kialakul nagyjából egy létszám, és annak fényében lehetne eldönteni, hogy hová is megyünk.
Collapse

Andras Szivak
Andras Szivak
English to Hungarian
+ ...
OK Jun 8, 2002

Valószínű, hogy én is el tudok jönni. Addig is üdv. mindenkinek.

Andras Szivak
Andras Szivak
English to Hungarian
+ ...
Info Jun 24, 2002

Sajnos, nem biztos, hogy el tudok menni, mert 25-26-ra kaptam egy kétnapos tolmácsolást Münchenbe. Eddig a legjobb hely, ahová tolmácsolni utazhattam, Kisinau volt, úgy hogy megérthetitek, hogy ez - finoman fogalmazva - egy hangyányival jobb lehetőség. Ha korai géppel jövönk (aminek kevés az esélye), akkor elvileg odaérhetek. Ha nem, akkor jó szórakozást mindenkinek.

Pages in topic:   < [1 2]

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Budapest powwow

LinguaCore
AI Translation at Your Fingertips

The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

Buy now! »