pulyka -- help nídid Thread poster: Bondi
| Bondi Hungarian to English + ...
Üdv!
Hátha tud vki segíteni -- van egy kis fordítanivalóm ( = \"te tucc angolul, lécci, fordítsd le\"): egy pulykahibrid tenyésztési útmutatója (\"performance goals\"). A gond persze az, hogy nem igazán vagyok járatos a szakmai nyelvben, és nem is hiszem, hogy megjelent magyarul ez a könyvecske (mindenesetre érdeklődtem a hátulján található emilcímen, aztán reménykedem). Ami jól jönne: vmi \"mezőgazdasági szójegyzék\", esetleg ilyen témájú ki... See more Üdv!
Hátha tud vki segíteni -- van egy kis fordítanivalóm ( = \"te tucc angolul, lécci, fordítsd le\"): egy pulykahibrid tenyésztési útmutatója (\"performance goals\"). A gond persze az, hogy nem igazán vagyok járatos a szakmai nyelvben, és nem is hiszem, hogy megjelent magyarul ez a könyvecske (mindenesetre érdeklődtem a hátulján található emilcímen, aztán reménykedem). Ami jól jönne: vmi \"mezőgazdasági szójegyzék\", esetleg ilyen témájú kiadó.
Előre is köszi... ▲ Collapse | | | Csaba Ban Hungary Local time: 21:02 Member (2002) English to Hungarian + ...
Ha jól rémlik, valamikor a 80-as években kiadtak egy mezgazd szótárt. Ha hosszabb a szöveged, akkor nézd meg valamelyik jobb könyvtárban (központi Szabó Ervin).
Ha csak egy pár kifejezés nem megy, akkor vedd igénybe a KudoZ kérdéseket: írd be a keresett szót, add meg a nyelvpárt, és valaki közülünk minden bizonnyal fog tudni rá válaszolni...
Welcome to Proz! | | | Attila Piróth France Local time: 21:02 Member English to Hungarian + ... Hatnyelvű mezőgazdasági szótár | Nov 24, 2002 |
Haensch, Günther; Haberkamp de Antón, Gisela
Mezőgazdasági szótár (német-angol-francia-spanyol-orosz-magyar) 2.jav.kiad.
Megjelent a(z) Mezőgazda Kiadó gondozásában.
Megjelenés éve: 2001
Jellemzők: 1405 o., kötött, 168x238 mm
ISBN: 9639358142
Megrendelhető
Ára: 11... See more Haensch, Günther; Haberkamp de Antón, Gisela
Mezőgazdasági szótár (német-angol-francia-spanyol-orosz-magyar) 2.jav.kiad.
Megjelent a(z) Mezőgazda Kiadó gondozásában.
Megjelenés éve: 2001
Jellemzők: 1405 o., kötött, 168x238 mm
ISBN: 9639358142
Megrendelhető
Ára: 11760 Ft
Lásd: www.konyvkereso.hu
CD-ROM-on hétnyelvű változata is kapható, ugyancsak a Mezőgazda Kiadó gondozásában.
▲ Collapse | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » pulyka -- help nídid Protemos translation business management system |
---|
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
| Pastey |
---|
Your smart companion app
Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.
Find out more » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |