egy forinte\'rt megmondom... (?) Thread poster: Ildiko Santana
| Ildiko Santana United States Local time: 11:44 Member (2002) Hungarian to English + ... Moderator of this forum
Kedves Kollegak!
Vajon masnak is szemet szurt a nemregen kozzetett munka ajanlat?
\"webfordítás -- Hungarian>English -- Turisztikai weboldal fordítása 4 oldal, kb. 1150 szó. -- gyors pontos olcsó --
1.00 HUF total (0.0 USD)\" | | | Biztos nem akartak arat megjelolni | Jul 22, 2002 |
Szerintem nem kell fennakadni rajta, biztos, hogy nem komolyan gondoltak az 1 FT arat. Gondolom, amikor kiirnak egy munkat, akkor van ott egy olyan input mezo, hogy ar, es biztos azt hittek, hogy oda mindenfelekeppen be kell valamit irni. | | | Aranka English to Hungarian + ... Ujabb csoro munkak | Aug 12, 2002 |
Nem tudom eszrevettetek-e az elmult napokban megjelent, szavankent 3-5 centert reklamozott munkakat a Proz-nal. Ez azert mar egy kisse sok. Mit kepzelnek ezek a vallalatok, mi mibol elunk?
Aranka | | | Nem nekünk szól | Aug 13, 2002 |
Aranka,
A \"Szó nélkül\" cim? másik vonalon err?l a témáról van (volt) szó. Az ilyen árfekvés? munkákat nem nekünk, Amerikában el?knek szánják, hanem a Magyarországon él? kollégáinknak, akiknek a helyi megélhetési költségeket nézve ezek a munkák elég jó dijazásúnak számitanak.
A többit elolvashatod az emlitett témában, illetve a fórum legels? témájában (Hol vannak a beszélget?társak - vagy valami ilyen a cime) is alaposan körberágtuk a... See more Aranka,
A \"Szó nélkül\" cim? másik vonalon err?l a témáról van (volt) szó. Az ilyen árfekvés? munkákat nem nekünk, Amerikában el?knek szánják, hanem a Magyarországon él? kollégáinknak, akiknek a helyi megélhetési költségeket nézve ezek a munkák elég jó dijazásúnak számitanak.
A többit elolvashatod az emlitett témában, illetve a fórum legels? témájában (Hol vannak a beszélget?társak - vagy valami ilyen a cime) is alaposan körberágtuk a témát.
Üdvözlettel
Katalin ▲ Collapse | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » egy forinte\'rt megmondom... (?) Protemos translation business management system | Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
| Pastey | Your smart companion app
Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.
Find out more » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |