Off topic: Nem kell tűzijáték... Thread poster: Ilona Mátyus (X)
| Ilona Mátyus (X) Hungary Local time: 03:43 French to Hungarian + ...
Sziasztok!
A közösségi oldalakon már 90,000 támogatója van annak, hogy a tűzijátékra szánt közpénzt az árvíz károsultjainak adja a Kormány. Sokan viszont nincsenek fent ezeken a helyeken, ezért a hozzám érkező mail szerzői feldobtak egy online petíciót, hogy ezt bárki elérhesse, aláírhassa, terjeszthesse! Továbbá, ez legalább egy helyen van, nem pedig kering össze-vissza, mint az "aláírós" kör-email!
Minél több helyről kap nyomást a MEH,... See more Sziasztok!
A közösségi oldalakon már 90,000 támogatója van annak, hogy a tűzijátékra szánt közpénzt az árvíz károsultjainak adja a Kormány. Sokan viszont nincsenek fent ezeken a helyeken, ezért a hozzám érkező mail szerzői feldobtak egy online petíciót, hogy ezt bárki elérhesse, aláírhassa, terjeszthesse! Továbbá, ez legalább egy helyen van, nem pedig kering össze-vissza, mint az "aláírós" kör-email!
Minél több helyről kap nyomást a MEH, annál nagyobb az esély a sikerre!
Kb. 10 másodperc aláírni!
http://www.petitiononline.com/nkt2010/petition.html
(ha a link közvetlen kattintással nem műxik, akkor ctrl+c a keresőbe!)
üdv,
Ilona ▲ Collapse | | | Péter Tófalvi Hungary Local time: 03:43 English to Hungarian + ...
Én meg legközelebb a nemlétező kutyám gyógykezeltetésére fogok itt adományokat gyűjteni. | | |
Péter Tófalvi wrote:
Én meg legközelebb a nemlétező kutyám gyógykezeltetésére fogok itt adományokat gyűjteni.
Nemlétező? Erről most a Rozencrantz és Guildernstern jutott eszembe.
"G: What a shambles! We're just not getting anywhere.
R: Not even England. I don't believe in it anyway.
G: What?
R: England.
G: Just a conspiracy of cartographers, you mean?" | | | Diana Cossato (X) Belgium Local time: 03:43 Hungarian to Italian + ... Ez nem adománygyűjtés | Jun 24, 2010 |
hanem petíció. | |
|
|
230 millióért kidobnánk 10 milliárdot? | Jun 24, 2010 |
A tűzijáték kapcsán óriási idegenforgalmi bevételekhez jutunk, ez 10 milliárd forintot (TÍZEZER MILLIÓ FORINTOT) meghaladó összeg. | | |
Én a Facebookon láttam meg és szerintem sem kell tűzijáték, vannak nagyobb gondok is...aki látta a felsőzsolcai képeket, annak nem kell több... | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Nem kell tűzijáték... TM-Town |
---|
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business
Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.
More info » |
| CafeTran Espresso |
---|
You've never met a CAT tool this clever!
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Buy now! » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |