Szöveg csonkulása a KudoZ Megvitatás (Discussion) részben - JAVÍTVA
Thread poster: Katalin Horváth McClure
Katalin Horváth McClure
Katalin Horváth McClure  Identity Verified
United States
Local time: 20:30
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
Nov 5, 2009

Jó hírem van (illetve remélem, jó).

Azt hiszem, mások is tapasztalták, hogy a KudoZ-kérdéseknél a Megvitatás (Discussion) rész gyakran furcsán viselkedik. Az egyik legrosszabb dolog az, hogy hiába van ott a karakterhossz-számláló, amely elvileg 1200 karaktert enged begépelni, amikor elküldjük a szöveget, a végét levágja a rendszer. Hogy mennyit vág le belőle, az attól függ, hogy hány ékezetes betű szerepel a szövegben. Ugyanis a nagyszerű algoritmus m
... See more
Jó hírem van (illetve remélem, jó).

Azt hiszem, mások is tapasztalták, hogy a KudoZ-kérdéseknél a Megvitatás (Discussion) rész gyakran furcsán viselkedik. Az egyik legrosszabb dolog az, hogy hiába van ott a karakterhossz-számláló, amely elvileg 1200 karaktert enged begépelni, amikor elküldjük a szöveget, a végét levágja a rendszer. Hogy mennyit vág le belőle, az attól függ, hogy hány ékezetes betű szerepel a szövegben. Ugyanis a nagyszerű algoritmus minden ékezetes betűt két karakterként számol, amikor megjelenítés előtt ellenőrzi és csonkítja a szöveget. Ugyanez a probléma elő szokott fordulni a Peer commenteknél is.

Ezzel kapcsolatban még szeptember végén küldtem egy Technikai segítségkérést, amire akkor azt a választ kaptam, hogy ellenőrizték, és valóban létezik a probléma, átadják a fejlesztőknek. Mivel egy hónap után sem történt semmi, a múlt héten megint megpiszkáltam a témát. Most kaptam egy üzenetet, hogy a hibát kijavították.

Na, ezt azért így rögtön nem hiszem el, így szeretném a dolgot letesztelni.
Mindjárt felteszek egy KudoZ-kérdést, angol-magyar párban, ott vagyunk a legtöbben, hogy próbáljuk ki. A kérdés célja kizárólag ennek a hibának a tesztelése. Jó lenne, ha többen is megnéznénk, különösen akkor, ha más-más böngészőt használunk.

Köszi
Katalin

[Edited at 2009-11-05 14:51 GMT]

[Edited at 2009-11-05 15:47 GMT]

[Edited at 2009-11-05 15:49 GMT]
Collapse

Katalin Horváth McClure
Katalin Horváth McClure  Identity Verified
United States
Local time: 20:30
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
TOPIC STARTER
Teszt eredménye - rendben működik Nov 5, 2009

Úgy néz ki, hogy rendben működik a dolog.
Köszi mindenkinek, aki segített tesztelni.
Firefox, Chrome és IE8 esetén működött, hiba nélkül.

(A tesztkérdést már töröltem is.)

Katalin

[Edited at 2009-11-05 15:50 GMT]

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Szöveg csonkulása a KudoZ Megvitatás (Discussion) részben - JAVÍTVA

LinguaCore
AI Translation at Your Fingertips

The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

Buy now! »