Dua të ble SDLX 2005 ose 2006 Thread poster: Eno Damo (X)
|
Eno Damo (X) Local time: 02:29 English to Albanian + ...
Të dashur kolegë,
Shpresoj të jeni të gjithë mirë. Unë jam i interesuar të blej SDLX 2005 ose 2006 të përdorur nëse ndokush prej jush e disponon këtë program kompjuterik. Ose nëse jeni të interesuar për shkëmbim, mund të bëjmë shkëmbim ndërmjet Trados 6.5 Freelance që unë nuk e përdor edhe aq shumë - ndërsa SLDX më nevojitet më shpesh.
Ju falënderoj paraprakisht për ndihmën tuaj.
Eno Damo | | |
Eno Damo (X) Local time: 02:29 English to Albanian + ... TOPIC STARTER 205 shikime dhe asnje pergjigje | Mar 1, 2007 |
Pershendetje te gjitheve,
2003 shikime dhe asnje pergjigje - kjo eshte pak zhgenjyese. Nejse, dua te mendoj se asnjeri nuk kishte SDLX 2005 ose 2006, megjithese per perkthyes profesioniste ato po behen gjithnje e me shume te domosdoshme dhe jo sepse mungonte gatishmeria per te ofruar ndihme apo per te bere biznes.
Gjithsesi une tashme e kam siguruar SLDX 2006 dhe nese dikush deshiron te diskutoje mundesi shkembimi software apo shitblerje, jeni te mirepritur te me konta... See more Pershendetje te gjitheve,
2003 shikime dhe asnje pergjigje - kjo eshte pak zhgenjyese. Nejse, dua te mendoj se asnjeri nuk kishte SDLX 2005 ose 2006, megjithese per perkthyes profesioniste ato po behen gjithnje e me shume te domosdoshme dhe jo sepse mungonte gatishmeria per te ofruar ndihme apo per te bere biznes.
Gjithsesi une tashme e kam siguruar SLDX 2006 dhe nese dikush deshiron te diskutoje mundesi shkembimi software apo shitblerje, jeni te mirepritur te me kontaktoni.
Shpresoj qe kesaj rradhe te kete po te njejtin numer shikimesh dhe nje numer me te larte pergjigjesh
Gjithe te mirat,
Eno ▲ Collapse | | |
There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact
site staff »
Dua të ble SDLX 2005 ose 2006
Wordfast Pro | Translation Memory Software for Any Platform
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value
Buy now! » |
|
Trados Studio 2022 Freelance | The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
More info » |
|