Microsoft glosszárium Thread poster: Attila Piróth
|
Attila Piróth France Local time: 01:03 Member English to Hungarian + ...
Csaba nemrég felvettett KudoZ kérdésére:
A Microsoft számos termékének magyar (és sok más) nyelvű glosszáriuma az alábbi weblapról tölthető le (13,7 MB):
ftp://ftp.microsoft.com/developr/MSDN/NewUp/Glossary/
Azt nem tudom, hogy mennyi idő után kerülnek be ide az új termékek. De nagyon sok string fordítását meg lehet benne ta... See more Csaba nemrég felvettett KudoZ kérdésére:
A Microsoft számos termékének magyar (és sok más) nyelvű glosszáriuma az alábbi weblapról tölthető le (13,7 MB):
ftp://ftp.microsoft.com/developr/MSDN/NewUp/Glossary/
Azt nem tudom, hogy mennyi idő után kerülnek be ide az új termékek. De nagyon sok string fordítását meg lehet benne találni, ezért lokalizációhoz igen jól használható segédanyag. ▲ Collapse | | |
Csaba Ban Hungary Local time: 01:03 Member (2002) English to Hungarian + ... Köszi szépen!! | Oct 12, 2002 |
Köszi, Attila, menten meg is nézem, le is töltöm. | | |
Jelszó, stb? | Oct 12, 2002 |
Nem sikerült elérni ezt a könyvtárat, nem lehet, hogy jelszóval védett?
Próbáltam Netscape-pel, IE-vel, külön FTP client-tel, nem sikerült.
Attila, Te hogy töltötted le? | | |
Attila Piróth France Local time: 01:03 Member English to Hungarian + ... TOPIC STARTER Nekem tökéletesen működik | Oct 13, 2002 |
Kedves Kati!
Ha rákattintok az első hozzászólásban piros színben feltüntetett linkre, automatikusan megnyílik egy ablak; ebben egy-egy zip fájlt találsz minden nyelvhez. Ha arra rákattintasz, le lehet tölteni.
Ha nem sikerülne, írj, szívesen elküldöm levélben.
Üdvözlettel:
Attila | |
|
|
Csaba Ban Hungary Local time: 01:03 Member (2002) English to Hungarian + ...
Nekem maga a letöltés sikerült, csak éppen nem sikerült kizippelni. | | |
Na végre sikerült | Oct 15, 2002 |
Többszöri próbálkozás után úgy sikerült letölteni, hogy a Windows (9 File Explorerjével léptem be az ftp.microsoft.com-ra, és utána egyenként lefelé az alkönyvtárakba.
Kizippelni nem volt gond.
Csaba, ha a zip \"nem nyilik\" az általában azért szokott lenni, mert a letöltés nem jól sikerült, menet közben megsérült a... See more Többszöri próbálkozás után úgy sikerült letölteni, hogy a Windows (9 File Explorerjével léptem be az ftp.microsoft.com-ra, és utána egyenként lefelé az alkönyvtárakba.
Kizippelni nem volt gond.
Csaba, ha a zip \"nem nyilik\" az általában azért szokott lenni, mert a letöltés nem jól sikerült, menet közben megsérült a fájl. Ilyenkor általában kisebb szokott lenni a fájlméret.
Amit én letöltöttem és sikeresen kizippeltem, annak ezek a paraméterei:
Hungarian.zip 14,083KB 6/20/02 1:47
Nézd meg, hogy egyezik-e ezzel a tied.
Most különben mégegyszer kipróbáltam, a Netscape-pel még mindig nem lehet elérni a könyvtárat, viszont az FTP Explorerrel (külön szoftver, nem része az OS-nek) azzal igen. Viszont ugyanez napközben nem ment, úgyhogy lehet, hogy a Microsoft ftp szervere is nyűgös olykor-olykor... ▲ Collapse | | |